Spor/Jagt/lydigheds træning


                                2009: måned for måned

NOVEMBER:

15.11.09: BARESI - SVENSK VILDTSPORSCHAMPION - SVCh: 

Så gik turen mod Sverige igen - denne gang til prøve i SSRK regi. Prøven blev afholdt i Vänersborg - ca. 400 km oppe i Sverige. Dommer var Walde Dahlstrand (Drever klubben). Prøven var om søndagen, men vi skulle mødes om morgnen, så vi var nødt til at køre derop allerede om lørdagen. Jeg fulgtes endnu en gang med Flemming fra kennel Hunterfull. Regnen silede ned da vi ankom om lørdagen og det var ret så store mængder, lidt irriterende da det jo var 20 timers spor, hundene skulle gå om søndagen - det gør det jo ikke ligefrem lettere. Første hund der skulle på var Flemmings Barthez og dernæst Boban. Boban gik et rigtig fint spor, men jeg skulle godt nok lige vænne mig til at dommeren talte til mig undervejs, men det var nok fordi jeg var noget anspændt :oD - Boban skulle jo helst have en 1.pr., da han fik 2.pr. ugen før. Flemmings Ingeborg var næste hund og jeg må indrømme at jeg blev en anelse bekymret, for de var væk længe... men Ingeborg var blot meget grundig og fik 1.pr. ligesom Barthez. Sidste hund i gruppen var Baresi og da jeg skulle til at have ham ud af bilen, spurgte dommeren om han var en dygtig sporhund - beskeden som jeg er, stod jeg og mumlede lidt, men da han så spurgte igen fik jeg fremstammet et JA :OD. Hvortil dommeren svarede det var godt, for terrænnet er meget svært, der er meget vand og sporet er længere end 600 m...... - jeg tror lige der var en der begyndte at svede, selvom regnen væltede ned. Lige inden Baresi fik lov at starte, sagde dommeren at han var spændt på om Baresi ville gå, som han havde vurderet ham til, ved blot at observere ham frem til sporets start.

Baresi var ikke den eneste der blev CHAMPION den dag - det gjorde hans datter INGEBORG også - STORT TILLYKKE til Kennel Hunterfull!

To stolte Champions :oD

Boban: Han lagde ud i fin stil og gik rigtig koncentreret, også selvom man kunne høre livlig aktivitet fra div. motionister og stavgængere på stierne :oD. Vi så også fodspor fra en ELG undervejs og det forvirrede Boban lidt på den ene strækning. Men ellers  klarede han det rigtig godt - ringede en anelse i 2 af knækkene og gik 10 m for langt i 4. knæk, men vendte selv om igen :oD - blodophold undervejs gik også helt fint! Skuddet, var som vanligt heller ikke noget der forstyrrede Boban og han søgte fint videre bagefter - så det var en velfortjent 1. pr.

Prøve - Kritik    Boban-Diplom

Baresi: Sporet startede midt i en kæmpe vandpyt og Baresi ladge ud med at gå i en bue uden om vandet, hvilket bestemt ikke gjorde føreren mere tryg, jeg havde jo lige fået at vide at der var mange vandpytter på dette spor - nå, men det blev godt nok gjort til skamme. Baresi kæmpede sig igennem vandet ud på Lyngmarken, som bestod af store mudderhuller, godt fyldt op med vand og klippestykker overalt. Han var super sej, men jeg må nok indrømme at jeg var noget nervøs for om vi var på rette vej. Baresi har jo fart på når han går spor og jeg plejer faktisk at stole 100% på ham, men efter at have været igennem lyngmark, klippestykker og ud i rigtig tæt skov, kom jeg lidt i tvivl. Dommeren han gik og småsnakkede lidt med sig selv, så en overgang troede jeg faktisk ikke at han kunne finde vej :oD. Man kan let miste orienteringen, for knækkene er bestemt ikke vinkelrette og da vi nåede tilbage i lyngmarken igen, var jeg sikker på at vi ikke var på rette vej, men så var det jo godt at Baresi var med, for det var helt korrekt det han lavede :oD. Egentlig godt  at Flemming og jeg forinden havde lagt spor herhjemme over Å'er, for Baresi skulle krydse den samme Å 2x. Jeg skulle nok have haft gummistøvler på, for vandet løb direkte ned i mine støvler, hver gang jeg blev nødt til at træde i hullerne mellem klippestykkerne. Ca. 100 m før sporets afslutning bliver man bedt om at stoppe, alt imens at dommeren går 5-10 m væk og løsner skud, for at se om hunden kan arbejde videre bagefter. Også dette gik helt fint, selvom Baresi bliver noget mere tændt når der skydes, han har jo været med på praktisk jagt - men han kan sagtens skelne og søger fint videre på sporet. Desværre havde ræven taget løbet, selvom det var bundet fast, men han fandt da frem til hvor det havde ligget. Efter prøven spurgte dommeren mig om jeg troede Baresi havde bestået, og jeg må indrømme at jeg svarede noget der lignede et nej, men han tog bare fis på mig - Baresi var den bedste hund i vores gruppe - så det var noget af en spor oplevelse at slutte et CHAMPIONAT af på :oD. 

Prøve - Kritik    Baresi-Diplom

4 stolte hunde med 1. præmie i Åben klasse.

6.11.09: Viltsporprøve, Åben klasse, Slöinge, Sverige (Gravhunde klubben): Dommer: Siv Bengtsson

Denne gang havde Flemming (Kennel Hunterfull) og jeg booket en prøve i den svenske TAX klub ~ Gravhunde klubben. Området lå i nærheden af Falkenberg, ikke så langt fra kysten. Vores dommer fortalte efter prøven, at hun havde gået spor siden 1963 og blev dommer i 1969. I det område hvor vores spor lå, havde hun tit hunde der dumpede, da hundene åbenbart nemt kan blive forstyrret, når vinden kommer fra havet (Saltvandet).

Vinden kom netop fra havet denne dag, men det betød ikke synderligt for vores hunde. 

Flemmings Ingeborg (Baresis dater) var første hund i vores gruppe og hun gik efter sigende et super flot spor - hun opnåede 1. pr. og HP - super flot. 

Næste hund var Baresi og han havde godt nok travlt. Han gik første strækning og knæk med blodophold uden problemer. Strækning nr. 2 og knæk også fint. På 3. strækning  med blodophold gik det fint, dog gik han i ring ved 3. knæk. På strækning 4 gik han lidt i krydssøg, men klarede tilbagegangen helt fint. Sidste strækning gik fint, men han gik i ring ved slutningen af sporet, men finder dog fint frem til løbet og dermed er hans anden 1. præmie i hus :oD.

Flemmings Barthez gik også fint og fik 1.pr.

Sidste hund var Boban og han gik rigtig godt indtil blodopholdet på strækning 3 - der blev han ved med at gå i ring, der havde været dyr, og han valgte så at fortsætte i den forkerte retning og vi blev kaldt tilbage - ØV - men resten klarede han fint frem til løbet - så det blev desværre kun til en 2.pr. - så vi må på den igen :oD

Desværre var det blevet for mørkt til at tage billeder, så jeg har sat nogle på fra træningen. Desværre fik vi kun en dommerseddel og hverken rosette eller Diplom :o(

Ingeborg (Baresis datter) fil 1:a og HP -              Foto: Kennel Hunterfull

Kritik - Boban   Kritk - Baresi

September:

26-28.9.09: Vildtsporprøve - Åben klasse, Fryksta Kil, Värmland:  Efter endt prøve i Køge, nåede jeg lige hjem og vende, for dernæst at sætte kursen mod Sverige. Jeg blev hentet af Flemming (Kennel Hunterfull) og vi havde 2 hunde med hver. Der var ca. 8 timers kørsel til Värmland og da vi ikke vidste hvornår vi skulle op om søndagen, blev vi nødt til at køre allerede lørdag. Søndag satte vi så kursen mod prøvestedet, men desværre viste det sig at vi først skulle op kl. 17 - hmrff - så kunne vi have ventet med at køre til søndag... Vi var de sidste der skulle op, og der var 2 dommere der skulle dømme. Så vi fik hver især lov til at gå med begge dommere. Baresi skulle op først, han var bare så sej, han gik som en drøm og gik tilbagegangen helt perfekt og klarede alle knæk uden at gå i ring og fandt fint frem til finalen. Skoven mindede meget om dansk skov, så det var ikke så stor en oplevelse, som da vi var oppe til Anlægsprøve i Nävekvarn, og så virkede sporet meget nemmere. Boban gik også godt, dog ringede han lidt i knækkene, han virkede lidt urutineret på sporet, dog stadig meget koncentreret, men ikke lige så godt som til anlægsprøven, men han fandt fint frem til finalen. Tilbagegangen gik han ikke ud i, han gik knækket til bravur i stedet for. Begge hunde blev godkendt mht. skud på sporet og det endte med 1.pr. til dem begge :oD. Baresis datter/Bobans oldebarn fik også første præmie :oD. Barthez havde parret inden han satte kursen mod Sverige, så hans tanker var nok et andet sted :oD, for han røg af sporet 1 enkelt gang, men han fik skam en flot 2. pr. Så alt i alt var det en flot debut i åben klasse :oD. Vi var først færdige med præmieoverrækkelserne kl. 19, så vi blev enige om at finde et sted at overnatte på vejen hjem, i stedet for at skulle køre om natten.

Baresis kritik  Baresis Diplom  Bobans kritik  Bobans Diplom
3 generationer: Datter-Ingeborg, Far-Baresi og Olde-Boban
                                Barthez-Ingeborg-Baresi og Boban

Flere billeder her

5-9-09: Vildtsporprøve - Anlægsklasse, SVERIGE: Så blev det endelig tid til at prøve kræfter af i de svenske skove. Jeg har jo længe gerne ville op til en Schweiss prøve. Det var egentlig også meningen at jeg skulle til Schweiss prøve herhjemme, men det kan være lidt svært at få plads på prøverne, når nu det ikke lige er en Beagle man har - jeg er ellers medlem af Beagle-klubben, men Beagler har selvfølgelig 1. prioritet til klubbens prøver. :oD. Det er jo desværre ikke muligt at gå op til prøve i Spaniel klub regi herhjemme, da denne prøveform ikke er en del af klubbens prøver.

Så turen gik til Nävekvarn, 500 km oppe i Sverige, hvor den Svenske Spaniel og Retriever klub afholdte viltsporsprøver. Heldigvis skulle jeg ikke køre den lange vej alene, men følges med Flemming fra kennel Hunterfull. Vi ankom til jagtklubben (SSRK) i Nävekvarn, 1 time før prøven skulle starte, da der var mindst 2 hunde (Baresi og datter Ingeborg) som skulle køres lidt trætte inden prøven, så der blev kastet KONG :o). Flemming havde taget Barthez (Fransk charmør) og Ingeborg med og de skulle til prøve hos Helena Sjøstrøm. Mine 2 rødder skulle op hos Anders Pettersson. 

Boban skulle lægge ud og jeg var godt nok spændt. Han fik et meget kuperet og skiftende terræn, såsom: Barrskog, Løvskog, Blandskog, Myr-mossmark, tæt Skvattran og diverse klipper. Han lagde ud med at skulle igennem tæt krat af tykke grene med bær på (hmm - havde ikke lige tid til at finde ud af hvad det var) og det gik bare så fint, men hold op hvor var jeg nervøs, men det gik, dog havde jeg generelt lidt svært ved at stole på om det var den rigtige vej det gik, men det var det :oD. Han klarede knækkene fint (4 stk.) og blodophold på 3. strækning gik også fint, han studsede ikke, men fortsatte bare. Dommeren havde lagt et spor, som var det til en Åben klasse, men det vidste jeg ikke, så der var lavet en tilbagegang (ved knæk nr. 2) og der cirklede Boban en del, det havde VI jo ikke prøvet før, men han løste opgaven og gik fint tilbage af sporet igen, selvom jeg var sikker på at den vej skulle vi da i hvert fald ikke, men det skulle vi. Sporet var 600 m langt, men det føltes som flere kilometer og sveden piblede fra panden, specielt da vi kom tilbagegangen :oD. Boban havde selvfølgelig ingen problemer med det kuperede terræn, han er jo adræt, det var værre med føreren, som ind imellem havde lidt svært ved at komme op af skrænterne :oD. Men i "mål" kom vi og Boban tog glad sit løb i munden, dog måtte jeg lige belønne ham med en lille dåse kattemad, som vi jo plejer at gøre, når vi når finalen :oD. Dommeren var meget imponeret af Boban og sagde flere gange, efter prøven, at han var en dygtig hund - så STOLT det var jeg :oD. Boban brugte 22 min og jeg vil tro at de 3-4 min blev brugt ved tilbagegangen :oD

Baresi er jo en travl herre, også når han går spor, men til denne prøve gik han i et passende tempo, men han har en helt anden søge stil end Boban, han søger højere, lidt på FT vis, men det er tydeligt at se at det er blodet han går på. Han gik lidt i ring ved knæk nr. 2, men løste det fint og på strækningen med blodophold, studsede han lidt, men fortsatte i fin stil - resten var helt fint og jeg var stolt og glad da vi nåede finalen hvor Baresi stolt tog løbet i munden :oD. Baresi gik på 17 min, men brugte 3-4 min ved knæk nr. 2, hvor han gik i ring.

Flemming skulle starte først med Ingeborg og hun gik så flot, så flot, hun gik lidt i ring ved de første 2 knæk, men ellers gik det rigtig godt - dommeren var meget imponeret :oD, og hun løste opgaven på kun 14 min - Super sej pige - farmand er stolt :oD

Barthez gik fint, men gav sig god tid og brugte næsen godt, han løste opgaven på lige godt 30 min., der var vist et par steder hvor han kom lidt væk fra sporet, men det betyder ikke noget, så længe hunden er koncentreret og arbejder.

Alle 4 hunde arbejdede konstant og brugte deres næser rigtig godt - men der var godt nok 2 førere der havde fået det en smule varmt, for man ved jo ikke om man er købt eller solgt, førend man når til finalen og dommeren endelig giver sit besyv med :oD 

En stor oplevelse og jeg må helt sikkert af sted igen - næste gang i Åben klasse :oD

Der findes flere billeder her i mit Picasa album.

Bobans kritik - Bobans Diplom

Baresis kritik - Baresis Diplom

Ingeborgs  kritik 

 

Juni-Juli-Aug:

20-8-09: SCHWEISS træning: Henover sommeren har jeg trænet en del Schweiss med hundene og da det er vigtigt også at træne på spor man ikke selv har lagt ud, har jeg trænet i Beagle klubben, når ikke lige det faldt sammen med min agility kalender. Men jeg har også trænet sammen med Flemming fra kennel Hunterfull. det er nemlig planen at jeg med tiden gerne vil til Schweiss prøve i Sverige, men inden da skal rødderne lige bestå en anlægsprøve. 

Maj:

15.5.09:  Schweiss spor og Hvalpetest: Susanne og jeg var blevet spurgt om vi ikke ville lave hvalpetest på Silles kuld, på kennel Hunterfull. Da jeg pt. har min ene hånd bundet ind, efter operation, blev vi enige om at det nok var smartest at Susanne lavede testen alene, men det var nu sjovt at kigge på og studere hvalpene, som alle, selvfølgelig, gik gennem testen med glans! Efter vi havde spist, tog Flemming og jeg ud for at gå spor med Baresi og Boban. Flemming havde lagt spor ud om eftermiddagen, uden de store markeringer, så det var god træning for MIG :oD. Baresi lagde ud og var nok lige en tand for kæk til at starte med, ikke at det gør noget, for der må gerne være udsving på begge sider af sporet. Han gik fint og super flot i knækkene - sporet var lagt på Svensk manér, som adskiller sig fra Beagle klubbens regler. På dette spor var der ca. 10 meter, hvor der ikke var dryppet blod, men hele vejen blev der slæbt et frisk løb, mens der samtidig blev dryppet blod, for hver meter. Baresi gik super godt og ville have bestået, hvis det havde været en prøve. Se de svenske regler her. Bobans spor var lagt med blod og et slæb med hjerte og der lå både løb og hjerte for enden. Boban plejer kun at gå på blod, men nu vil jeg prøve at få ham til at få et billede af at der ligger mad for enden af sporet. Dette fordi at det tænder ham mere, end det at der "bare" ligger et løb, dog bærer han flot løbet tilbage hver gang. Boban gik meget koncentreret og man kunne høre næsen arbejde. Alt i alt 2 succesrige spor :oD. Vi tog derefter tilbage, hvor Jonna, Susanne og Tune havde disket op med kaffe/The mm. - En super hyggelig aften, dog var det lidt ærgerligt at Lars ikke kunne være med, han havde desværre en anden aftale :o(

April:

19.4.09: Schweissdag i Beagleklubben: I dag skulle vi prøve at gå et rigtigt prøvespor - dvs. uden markeringer og lagt ud som var det til en rigtig schweiss prøve. Det var godt nok noget af en prøvelse, for MIG, at gå uden nogen form for markeringer eller idé om hvordan sporet er lagt, det eneste jeg fik at vide var at der var 2 knæk og at det var 400 m langt. Baresi blev sat af ca. 5 m fra anskudsstedet, som han fandt uden besvær, derefter fortsatte han ca. 80 m i den rigtige retning, men drejede så til højre ca. 10-15 m og var meget interesseret i skovbunden, men det var ikke blod der distraherede ham, så tilbage på sporet igen og så fint frem til første knæk til venstre og over en sti. Her fortsatte han i fin stil og fandt fint næste knæk til højre, dog mente stifinderen at knækket skulle være ca. 10 m længere fremme, men Baresi blev ved med at søge tilbage og tænk, det var stifinderen der var galt på den :oD - så man skal stole på sin hund - Baresi havde ret. Så gik det ellers de sidste 100m gennem brombærkrat mm og han fandt stolt sit løb :0) - jeg var jo overbevist om at sporet var lagt som et U, men nej dette spor var lagt i Z form, men det er jo hvad man kan komme ud for i en prøve situation. Til evalueringen fik jeg at vide at Baresis præstation ville have udløst en 1. eller 2. præmie alt efter om han selv havde fundet tilbage til sporet inden første knæk eller om vi skulle have hjælp af dommeren - so JO jeg var stolt af ham Baresi. 

15.4.09: Schweiss - LP træning: Jeg kunne jo ikke have siddende på mig at Boban var så ukoncentreret på sporet forleden :o), så i dag lagde jeg et 1 times spor med 2 knæk og med både løb og DÅSEMAD forenden af sporet. Boban gik rigtig godt og meget mere koncentreret og blev meget glad da han for enden af sporet konstaterede at dér lå hans TUBE med dåsemad - så efter at have guffet dåsemaden tog han stolt sit løb og bar det "hjem" :oD. Inden han skulle gå sporet fik vi lige trænet en LP1 prøve, da jeg har tilmeldt ham i Fredericia, i starten af maj.

12.4.09: Schweiss træning: John, som har Bobans søn Django, havde været så sød at lægge 20 timers spor ud til Boban og Django om lørdagen og disse skulle vi så gå i dag. Men inden da lagde vi lige et 3 timers prøvespor ud til Baresi. Denne gang med så få klemmer/grene mm. Det er lidt ligesom at skulle visualisere sin første agility bane, men i denne sammenhæng var der kun få markeringer (klemmer/grene mm.). Til en prøve må man jo stole 100% på hunden og har kun et visuelt billede af hvordan sporet er lagt. 

Django lagde ud og var, som altid, meget tændt. Undervejs blev han distraheret af anden fært og John måtte lige få ham i RO og forsøge at få ham til at finde tilbage på sporet igen. Han gik fint resten af vejen. 

Boban var meget ukoncentreret og tjekkede ud med mig undervejs og det plejer han nu ikke, han gik momentvis pænt, men havde brug for hjælp i knækkene. Så det var bestemt IKKE det bedste spor han havde gået :o( - men han fandt da løbet :oD. Jeg tror at han var lidt træt efter påskens strabadser i Sverige. 

Baresi gik super godt og med god fart uden at være for hurtig. Sporet var lagt hen over 2 Å'er, dog uden vand, og det havde han ikke prøvet før. Men han gik 5 m til venstre og 5 meter til højre og så krydsede han fint den første Å og ved den næste Å var han slet ikke i tvivl om at han skulle gå lige over :oD - han markerede fint sårlejet og fortsatte i samme fine stil. 5-10 meter før enden af sporet, går han venstre om en stor bunke grene/træer og får viklet sig 3 gange om en stub, så jeg bliver nødt til at vikle ham fri, men han finder selv fint tilbage på sporet, som ligger til højre for grenbunken og tager stolt sin løb - sej fyr!

Baresi Boban Django

Marts:

29.3.09: Schweissdag i Beagleklubben: Endnu en gang fik jeg mulighed for at gå Schweiss spor (400 m, 2 knæk) i Beagle regi. Det var en pragtfuld dag, solen skinnede fra en klar himmel og humøret var i top. Vi startede med at lægge spor ud 2 og 2. Denne gang skulle jeg lægge spor ud sammen med Britta. Jeg skulle lægge et spor ud til en ½ år gammel Beagle tæve, så vi lagde et 200-250 m spor ud. Lis lagde et 400 m spor ud til Baresi. Fordelen ved at gå Schweiss i en klub er netop at man ikke selv lægger sit eget spor ud og derved også sætter egen fært ud på sporet. Efter sporudlægning samledes vi alle til morgenbrød og sad og hyggede i solen. Bagefter gik vi tur med alle hundene, i snor selvfølgelig :oD og 3 timer senere var vi klar til at gå spor. Baresi lagde fint ud, dog i et hurtigere tempo end når vi går 24/48 timers spor, men på disse spor er han selvfølgelig også nødt til at koncentrere sig mere! Han gik fint på knækkene, men missede sårlejet under vejs, han havde nok ikke tid :oD, da han kom for enden af sporet gik han 5-7 meter forbi, men kom fint tilbage igen og fandt løbet (rådyr underben) og tog det glad i munden - stolt så han ud, mindst lige så stolt som mig :oD - næste gang skal vi have lagt et rigtigt PRØVESPOR ud, dvs. helt efter bogen og UDEN klemmer. Vi fik ellers prøvet vores nye ORANGE klemmer, som i den grad kan ses - herligt! Alt i alt en SUPER dag i det fri. Så jeg var hjemme igen ved 13:30 tiden og så ellers tilbage til Hillerød igen for at løbe Agility kl. 16 :oD - endnu en dag i hundenes tegn!

 

16.3.09: Schweiss: Der er gået helt sport i at gå spor - her kommer lidt billeder - der er også lavet et webalbum på Picasa

 

3.3.09: Schweiss træning og RALLY: 

Schweiss: Igen i dag stod den på spor - denne gang et 24 timers spor med Boban og et 48 timers spor med Baresi. Jeg lagde ud med Baresi og jeg må sige at han klarede det fint - tempoet kom ned og jeg synes at han koncentrerede sig fint - dog tror jeg at vinden forstyrrede lidt, da det blæste en del, men det gik. Jeg havde sat en del klemmer, så jeg var sikker på at vi var på rette vej - han er rigtig dygtig til knækkene (90 grader) og bliver super stolt når han finder løbet. Jeg satte Boban på sporet og han gik rigtig godt - han cirkler lidt i knækkene, men jeg tror også at vinden forstyrrede lidt, men det gik helt fint og han fandt fint tilbage på sporet i den rigtige retning :oD Ingeborg, Baresis datter har også haft debut på blodspor - der er vist gået sport i sportræningen :oD

Billederne er taget med mobil telefonen.

Ingeborg har også været på blodspor.   Foto: Flemming Moch Jørgensen

2.3.09: Schweiss træning: Så er der kommet gang i træningen med blodspor - jeg har lagt både 1-3-24 timers spor ud og det går rigtigt godt for både Boban og Baresi. Boban går i et pænt tempo og man kan ligefrem høre at han bruger næsen. Baresi har mere travlt, men det er lykkedes at få ham lidt mere ned i fart ved at bruge mindre blod eller lade sporet ligge lidt længere. I morgen skal vi prøve at gå et 48 timers spor. Her er lidt billeder taget med mobilen :oD

Februar:

25.2.09: Besøg fra Sverige: Jeg har haft den store fornøjelse at møde Marie og hendes hund Lexie. Marie er opdrætter i Sverige med kennelnavnet: SOLID HARMONY'S. Hun har opdrættet Inca (kennel Hunterfull) , som er den mest fantastiske cockertæve. Inca's far er FT cocker og jeg må sige at Inca er lynende hurtig og meget pleasende  - hun skal bestemt være mor til min næste hund :oD. Marie boede hos Flemming og Jonna (kennel Hunterfull). Vi tilbragte det meste af en dag i "DYNDET" og jeg fik set Inca, Ingeborg og Lexie apportere. Vi lagde også spor ud (levervand) og Marie havde lidt tips til hvordan vi skulle lægge disse, samt hvordan man kan få hunden lidt ned i tempo, hvis den bliver for ivrig. Det var en super hyggelig dag vi havde :oD                                          

     INCA

                    INGEBORG                                                                             

LEXIE                 BARTHEZ
              BARESI

Der er flere billeder her

9.2.09: Spor træning: Jeg har de sidste par dage gået lidt spor med hundene - vi har trænet på levervand mm. Vi har gået spor i skoven samt på marken. Her er lidt billeder af en stolt Baresi. Men nu har jeg fået fat på lidt blod, så det må vi se at få lagt ud. Her er et par MOBIL billeder :oD

 

Hvis du er kommet ind på denne side uden om hovedsiden, og gerne vil besøge min hjemmeside, så klik her: www.boban.dk
 
 

Opdateret d. 2.3.09